Menu

Välkommen till släkten Kvalevaag

Gamla foton till samlingarna 

Nyligen blev jag kontaktad av min syssling Alf som hade många gamla foton och nya uppgifter som han ville dela med sig av.

Det var hans mors Jenny Othilie fotoalbum han hade skannat av.
Nu fick jag nya bilder på dels min farfar och hans syskon men även på Alf familj.

Sen tidigare hade jag endast ett fåtal bilder på min farfar och hans syskon. Detta var fantastiska nyheter Alf kom med, stort tack.

Flera av bilderna är från förra sekelskiftet från dåtidens kända fotoateljéer i Haugesund och Stavanger. Att få möjligheten att komma över äldre fotoalbum är inte så vanligt. Nu satt jag plötsligt med nästan 30 foto över min närmaste släkt. En guldgruva för min släktforskning.

Samtidigt fick jag nya och kompletterande uppgifter. Några av fotona ser ni här, resten kommer att läggas in i släktträdet vid nästa uppdatering.

Comments are closed.